Traductor
Catalan English French Galician German Italian Portuguese Spanish

43a Trobada de Pessebristes de Catalunya i Balears

Lleida - Octubre de 2012

+ informació  |  programa 


Accés usuaris
Inici La Junta Informació general ANGEL LEÓN REELEGIT DE NOU PRESIDENT DE L’AGRUPACIÓ ILERDENCA DE PESSEBRISTES


ANGEL LEÓN REELEGIT DE NOU PRESIDENT DE L’AGRUPACIÓ ILERDENCA DE PESSEBRISTES

 

 

 

  Lleida.- L’Agrupació Ilerdenca de Pessebristes, en el decurs de l’Assemblea Extraordinària de socis celebrada el 24 d’octubre en la seva seu social a la Capella del Peu del Romeu i d’acord amb el seus Estatuts per tal de renovar la seva Junta directiva; ha reelegit de nou i per unanimitat com a president a Àngel León Perna, que porta ja deu anys en la presidència de l’entitat.

 Els pessebristes lleidatans han donat així el seu suport a la tasca feta pel reelegit president i la seva Junta directiva durant aquesta darrers anys, en que s’ha celebrat el 50 aniversari de la fundació de l’entitat (2012). Han apostat així per la continuïtat i alhora també per la renovació en altres càrrecs de la Junta, que han estat renovats amb noves incorporacions.

 La nova Junta dels pessebristes lleidatans es completa amb Jordi Curcó, que ocuparà com fins ara la vicepresidència primera i incorpora com a nou membre de junta a Carles Domènech, com a vicepresident segon. En la secretaria continuarà Paquita Montañola, mentre que com a nou tresorer de l’entitat s’incorpora Tomàs Latorre. Com a vocals, continuen José Antonio Ferrer, Cosme García, Gemma Naranjo i Josep Figueras; alhora que s’incorporen coma nous vocals Emili Elias i Jordi Diaz. Tanmateix com a consiliari continuarà Mn. Vicenç Alfonso. L’Assembla ha acordat també constituir un Consell Assessor de l’entitat, format per Josep Mª Pelegrí, Jordi Boixadera, Joan Hernández i el Mestre Pessebrista Emili Tordera.

 

 El president Àngel León, ha agraït la participació dels socis en l’Assemblea de l’entitat i la seva confiança en la nova Junta. Tanmateix ha informat de les activitats, exposicions i convocatòria del Concurs de Pessebres del Cicle de Nadal 2014, que tindrà com a acte central el Pregó de Nadal al Palau de la Paeria previst pel dissabte 20 de desembre. Enguany el pregoner serà el P. Joaquim Recasens, franciscà del convent de Lleida amb ocasió de commemoració del 800 aniversari del pas de Sant Francesc d’Assís, Patró dels pessebristes, per la nostre ciutat.

L’Agrupació Ilerdenca de Pessebristes te com a objectiu des de la seva fundació l’any 1962, la promoció i conservació de les tradicions populars cristianes com construcció dels Pessebres per Nadal o la més lleidatana dels Fanalets de Sant Jaume.

 

 

 

Afegeix el teu comentari

El teu nom:
El teu correu electrònic:
La teva web:
Comentari:
  La paraula per a verificació anti SPAM. Lletres minúscules solament i sense espais.
Paraula de seguretat:
Federació Catatala de Pessebristes
 
 
 
 
Qui està en línia
Tenim 68 visitants en línia